En blogg om The Sims!

Direktlänk till inlägg 25 juni 2012

Läs mer om The Sims 3 Övernaturligt i denna intervju med producenten Kari St. John

Av theesimsblogg - 25 juni 2012 19:15

För någon vecka sedan la jag ut en intervju om The Sims 3 Övernaturligt. Den var på engelska och jag sa att jag kanske skulle översätta den. Äntligen har jag fixat det och den får INTE kopieras utan min tillåtelse!
Originaltexten hittar nu HÄR


1. Vad är The Sims 3 Övernaturligt?

Kari: The Sims 3 Övernaturligt låter dig skapa övernaturliga varelser från hotfulla varulvar och kraftfulla häxor till busiga älvor och vampyrer med spännande nya egenskaper.  De här övernaturliga simmarna har magiska förmågor, sällsynta drag och nya interaktioner som förbättrar spelet och inför nya kreativa historier. Omfamna det övernaturliga i den helt nya världen Moonlight Falls, där du kan gå på jakt på natten, använda din trollstav för att kasta besvärjelse och avslöja kusliga överraskningar  som lurar i skuggorna. Både över övernaturliga och vanliga simmar kan bygga upp färdigheter som alkemist och blanda ihop dussintals av elixir med flera olika kraftfulla effekter, dela sedan dem här förtrollande brygderna med din vänner som också har The Sims 3.


2. Kan jag skapa övernaturliga simmar direkt i Skapa En Sim?

Kari: För första gången kan du skapa övernaturliga varelser direkt i Skapa En Sim och spela som häxor, varulvar, vampyrer och älvor redan från början av spelet. Det finns en anmärkningsvärd grad av anpassningar när du skapar dina övernaturliga simmar, från behåringen på din varulv till formen på dina älvors vingar.


3. Vad är det för nya egenskaper och förmågor i det här expansionspaketet?

Kari: The Sims 3 Övernaturligt introducerar många nya egenskaper, förmågor och färdigheter. Några av våra favoriter är fördröjd åldring för älvor och vampyrer och lycanthropy* färdgihet för varulvar, vilket gör att de kan omvandla sig mellan människa och varulv efter behag, så länge de kan kontrollera sina djuriska instinkter. Det är också några roliga och intressanta egenskaper, som "Övernaturligt fan**" och "Övernaturligt skeptiker***", vilket båda påverkas när simmen interagerar med övernaturliga varelser.


4. Kommer det vara en ny värld i det här expansionspaketet?

Kari: The Sims 3 Övernaturligt introducerar den helt nya världen Moonlight Falls, en skugglik stad full märkliga händelser och mystiska nya föremål.  Inspererad av de dimmiga dalarna i  det lugna nordväst är Moonlight Falls en helt ny bakgrund för The Sims 3, full av hemliga uppenbarelser och mystiska platser för din simmar att utforska, spela i och bygga vidare på.


5. Vad för nya spelfunktioner, föremål och önskningar har lagts till?

Kari: En av de nya funktionerna vi är mest upphetsade över är måncykeln och dess effekt på simmarna i The Sims 3 Övernaturligt.  Spelarna kommer märka konstiga händelser, förtrollade förvandlingar och effekten av magiska krafter när månen ändrar fas. Du kan också anpassa måncykeln för att kontrollera dess varaktighet.


När det gäller nya föremål försöker vi alltid lägga till roliga nya föremål för simmarna att spela med. Vi hade mycket roligt att betrakta och utveckla mystiska föremålsom vi lagt till i den här expansionspaketet, inklusive en glidande bokhylla som döljer ett dolt rum och en magisk kvast som låter dina simmar flyga genom luften!


The Sims 3 Övernaturligt introducerar också nya livsönskningar. Till exempel kan häxor önska att de ska bli en mästare av mörk magi eller mästare av ljus magi, beroende på om  de kastar förhäxningar eller förtrollningar. Älvor kan önska att de ska bli den ultimata luraren och varulvar kan önska att de ska bli ledare av flocken.


6. Kommer det vara några nya karriärer?

Kari: Ja! Simmarna kan bygga upp en karriär som siare i The Sims 3 Övernaturligt.

Inom denna karriär kan simmarna välja att vara en mystisk med en äkta anslutning till den stora bortom eller välja att utnyttja sina kunder som en bedragare, sälja ut psykiska konventioner och ge falska avläsningar.


7. Måste jag spela som ett övernaturligt väsen? Kan jag spela som en normal sim?

Kari: Du har alternativet att spela som ett övernaturligt väsen eller som en vanlig sim som bor i den mystiska nya världen Moonlight Falls. Vem du än väljer att spela som kan du välja att plaska i magiska hantverk, bygga upp en karriär som mystisk siare eller utveckla din alkemiska färdighet för att brygga elixir  med potenta krafter. Elexir ger dig kraften att förvandla en annan sim till zombie, öka din inlärningsförmåga för att få färdigheter snabbare med mera.


8. Kommer det finnas en limited edition till det här expansionpaketet?

Kari: Ja, vi är upphetsade över att få jobba med Popcap's Plant vs. Zombies för att få en exklusiv begränsad upplaga till de personer som förbokar The Sims 3 Övernaturligt. Den speciella limited edition Plants vs. Zombies innehåller den berömda ärtbössan från Plants vs. Zombies som kommer hjälpa dig att skydda dina simmar mot hjärnhungriga zombies som går in på din tomt. Limited edition kommer också innehålla zombiekläder från Plants vs. Zombies.


*Vet inte hur jag skulle översätta det och inte heller riktigt vad det är för något.

**Vet inte vad egenskapen kommer heta utan det är bara direktöversatt

***Vet inte vad egenskapen kommer heta utan det är bara direktöversatt

 

 
 
Ingen bild

:)

20 juli 2012 13:51

Hej! Jag undar bara om man skulle kunna ha olika varelser i samma famillj. Som en vampyr och en älva. Skulle t.ex dom kunna få ett barn som är en blandning eller något av det. Du kanske inte har svar på den frågan men skulle gärna vill veta! :)

theesimsblogg

20 juli 2012 17:56

Hej! Ja, man kan ha olika varelser i samma familj. Om till exempel en vampyr och älva får barn tillsammans så är det 50% chans att det antingen blir en vampyr eller älva. Så det kan tyvärr inte bli några blandraser.

/Amanda

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av theesimsblogg - 31 januari 2014 22:37

Om det var någon som ville ladda ner huset jag skrev om i förra inläget så kan ni ladda ner det här :) /Amanda ...

Av theesimsblogg - 21 januari 2014 21:51

Hej! Var jättelänge sedan det skrevs här. Fick en impuls att spel Sims häromdagen, vilket jag inte gjort på länge heller. Det märkte jag när jag inte ens kom ihåg hur man får upp fuskrutan...   I alla fall så ska jag försöka mig på att börja uppd...

Av theesimsblogg - 20 augusti 2013 21:12


Ingen har väl missat att The Sims 4 kommer släppas? I så fall:   Det har blivit officielt att The Sims 4 kommer att släppas!   Ville dela med mig av den här videon som visar lite hur spelet kommer se ut. Måste säga att jag är lite besviken öv...

Av theesimsblogg - 9 augusti 2013 21:44

Vet inte om ni minns det, men förra året började jag på guiden Spela The Sims 3 - Från början. Jag la upp en inledning om spelet då och kände nu för att fortsätta på guiden. Det här är del 1. Dock har jag inte gjort klart den utan vill först veta vad...

Av theesimsblogg - 5 augusti 2013 22:01

Först, ledsen över att jag inte har bloggat på jag vet inte hur länge. Har fått tillbaka min simslust igen så ska försöka hålla bloggen mer uppdaterade än vad den har varit de senaste månaderna. Jag undrar också hur många är det som finns kvar som fo...

Presentation

Välkommen till vår simsblogg!:D

Information

Bloggare: Amanda och Emma

 

Nytt:

Spela The Sims 3 - Från början | Del 1 Skapa en sim

 

Kommande:

Spökeridagen

Gratisprylar från Store Del 2

Bad Memories del 17 

 

 

Ska skriva en historia. Var med och tyck till HÄR!

 

Bloggen startades den 20 september 2011.

 

Bilderna och texten som läggs ut ägs av oss (Amanda och Emma) och får inte tas utan tillåtelse.

Om den inte är våran anger vi var vi fick dem ifrån och ägs då inte av oss.

 

Aktuellt

 

 

Glöm inte att gilla vår Facebooksida. Klicka bara på bilden ovan för att komma dit.

Bildkälla

Maila oss.

Maila gärna egna bilder som vi kan publicera, t.ex. bröllop!!

Ni kan även skicka frågor eller annat ni vill att vi ska veta på mailen.

När ni skickar mail vill vi gärna att ni skriver "ämne" också. T.ex. kanske ni undrar hur man hittar enhörningen, skriv då t.ex. "Hur hittar man enhörningen?" eller bara "Enhörningen". Detta för att era mail inte ska blandas ihop med annat.

theesimsblogg@hotmail.com

Fråga oss

46 besvarade frågor

Kommande spel

Omröstning

Vem är du?
 En trogen följare som väntat på att bloggen ska uppdateras igen
 En nykomling, men ska nog börja följa bloggen
 Någon som kom hit genom Google(eller annan länk)
 En före detta följare, men ska sluta följa bloggen p.g.a att den uppdateras så sällan
 Någon annan

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Historier/Legacies

 

Familjen Blanc 

 

 

Legacy: Generation 1 - Sarah Ice


Bad memories

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Thesims3.com

Amanda: iloveplumbob

Uppladningar:

White House

Moon

 

Lonely House

 

Mushroom House

 

Emma: SMILE3003

Senaste uppladdningen:

Mindél

Besöksstatistik

RSS

Gästbok

Länkar

Officiella hemsidor

Nedladdningssidor

Här är några nedladdningssidor där man kan ladda ner kläder, frisyrer m.m. till sitt Sims. information om varje ställe står under rubriken. Klicka på rubriken för att komma till sidan.

 

Thesims3.com

En mycket säker sida eftersom det är TS3s officiella sida. Det finns frisyrer, kläder, men också möbler och annat till huset. Det mesta kostar pengar, men det finns saker som är gratis.

Har gjort en lista på allt som är gratis.

Del 1 kläder och frisyrer

PeggyZone

Kläder, frisyrer, accessoarer m.m.

För TS2 och TS3.

Både gratis och kostar pengar.

TheSimsResource

Kläder, frisyrer, accessoarer m.m.

För TS, TS2 och TS3.

Både gratis och kostar.

Kräns ett konot(gratis) för att kunna ladda ner.

LianaSims3

Kläder, mönster,accessoarer m.m. (inga frisyrer)

För TS2 och TS3

Allt är gratis

LorandiaSims3

Kläder, accessoarer, mönster m.m. (inga frisyrer)

För TS3

Allt är gratis

ModTheSims

(Har ej använt den själv utan fick tips om den. Detta skriv hon:)

Du måste bli medlem, som är gratis, och sen kan du ladda ner. Allt är gratis. Du kan söka på det du vill ha och allt liknande kommer upp, samt så kan du välja till vilket expansionpaket du vill ha. Väldigt bra sida som jag starkt rekommenderar. (Till TS2 och TS3)

Light Blue Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards